WIE BEN IK?
 

WENDY KRATT 
SPECIALIST IN WONINGPRESENTATIE

Na jarenlange ervaring in zowel online als offline marketing viel me vaak op dat veel te koop staande woningen niet als het ‘verkoopprodukt’ gepresenteerd worden en dat er door verkopers vaak geïnvesteerd wordt in allerlei randzaken van de verkoop behalve in de presentatie van de woning zelf.
 
Met mijn passie voor interieur en mijn kennis van productpresentatie heb ik besloten hier het verschil in te maken.

WAT DOE IK?

Verkoopstyling/ Vastgoedstyling, interieur ontwerp, styling, advies en gastvrouw voor openhuizendagen, inrichten van modelwoningen & Woningfotografie of te wel alles omtrend het optimaal presenteren van een woning voor de beste eerste indruk. 

Bij een standaard vastgoedstyling opdracht, zal ik direct aan de slag gaan met het aanwezige meubilair en uw huis transformeren naar een neutrale maar sfeervolle woning. Hierdoor blijven de kosten beperkt en behaald u een groter rendement dan wanneer u tijdens een onderhandeling zakt met duizenden euro's, omdat kopers er niet 'doorheen' kunnen kijken. 

Interessante tip:

Indien u weer een nieuwe woning gaat kopen, dan mag u de verkoopkosten van uw woning (dus ook de vastgoedstyling) van de overwaarde aftrekken. De overwaarde wordt hierdoor lager en zodoende wordt het bedrag waarover u (hypotheek) rente af mag trekken hoger.


 


WAAR BEN IK WERKZAAM?

In principe overal inzetbaar, maar mijn huidige werkgebied is omgeving Apeldoorn & Arnhem. Het is het meest praktisch om een vrijblijvende afspraak bij u thuis in te plannen, zodat ik gelijk kan zien wat er gedaan moet worden.

Vastgoedstyling kantoor Arnhem

Maar indien u het prettiger vindt heb ik ook een inhouse kantoor bij Woon.nl in Arnhem waar ik u graag ontvang voor een nadere kennismaking en de informatie die u nodig heeft.

Dit kan echter alleen op afspraak. 

Voor info/ vragen of een afspraak inplannen mag u mij ook bellen op 0624596479

 
 
 
 
 
Vastgoedstyling